عایق آلاستومری

عایق آلاستومری


عایق الاستومری یکی از بهترین انواع عایق های حرارتی و برودتی است که از مواد سلول بسته و انعطاف پذیر پروپیلن، اتیلن و داین(EPDM) ساخته شده است. عایق الاستومری می تواند مناسب ترین گزینه برای انتخابی جایگزین بر عایق های سنتی باشد چرا که این عایق ها دوست دار محیط زیست هستند. عایق الاستومری از مواد غیرسمی تشکیل شده است و هیچگونه آسیبی را برای انسان و محیط زیست به همراه ندارد. علاوه بر آن قابلیت های فنی بالایی که در عایق الاستومری وجود دارد، استفاده از این عایق ها را در صنایع پتروشیمی و نفتی، صنایع خودروسازی و ... ممکن ساخته است. عایق الاستومری مقامت بسیار بالایی در برابر برودت، حرارت، گردو غبار و مهم تر از همه رطوبت دارد.
مزایا عایق الاستومری

عایق‌های الاستومری بسیار سبک بوده و به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارند به راحتی می‌توان از آنها برای عایق کاری سیستم‌های مختلف استفاده نمود.
عایق های الاستومری دوام و طول بالایی دارد.
مقاومت بالای سطح این نوع عایق سبب شده است که این نوع عایق در مقایسه با پشم شیشه و عایق‌های سنتی آسیب کمتری ببیند و مقاومت آنها بالاتر باشد.
قیمت این نوع عایق در مقایسه با پشم شیشه و پشم سنگ بالاتر است اما به دلیل عدم نیاز به پوشش بسیار مقرون به صرفه تر است.
این عایق‌ها فاقد هر نوع مواد مضر و آلرژی زا هستند;بدین جهت در هنگام استفاده از آنها نیازی به دستکش، ماسک ویا لوازم ایمنی نمی‌باشد.
قابلیت رنگپذیری دارند و برای زیباتر کردن ظاهراین عایقها در مکانهایی که در معرض دید هستند،میتوان آن را رنگ نمود.
این عایق مقاومت بالایی در برابر رشد قارچ و باکتری دارد.
ساختار سلولی این عایق به صورت بسته است و فضای بسته بین این سلول‌ها با گاز نیتروژن پر شده که همین امر باعث شده است مقاومت فوم در برابر فشار و جذب رطوبت بالا برود.
این عایق ها نیازی به روکش ندارد چرا که ساختار سلول بسته آن باعث می‌شود آب به داخل آن نفوذ نکند.
استفاده از عایق الاستومری سبب کاهش مراحل عایق کاری می‌شود و نصب بسیار آسان آن ها، موجب صرفه جویی در هزینه و زمان می شود.
برخلاف دیگر عایق‌ها, عایقی دو منظوره است. این عایق هم به عنوان عایق حرارتی و هم به عنوان عایق برودتی شناخته شده است.
این عایق از قدرت جذب صدای بالایی برخوردار است که سبب می شود عایق صوتی خوبی نیز محسوب می‌شود.
انواع عایق الاستومری چیست : عایق الاستومری دارای مدل های بسیار مختلفی می باشد که از جمله آن ها می توان به عایق الاستومری لوله ای، عایق الاستومری رولی و کانال فلکسیبل با عایق الاستومری اشاره نمود که از هریک از این محصولات می توان در مصارف متعددی از جمله صنعت ( کانال سازی و کانال کشی) استفاده نمود .
عایق الاستومری لوله ای :
طول عایق الاستومری لوله ای ۲ متر و ضخامت آن ۹, ۱۳, ۱۹, ۲۵ میلیمتر می باشد.عایق های الاستومری لوله ای در قطرهای ۶mm تا ۱۱۴mm تولید و عرضه می گردند.
عایق الاستومری رولی :
عایق های رولی با پهنای ۱۰۰۰ mm برای عایقکاری کانال های آلومینیومی، سطوح بزرگ و لوله هایی باقطر بزرگ ایده آل می باشند. با کاهش تعداد مراحل مورد نیازجهت عایقکاری، نصب ساده تر و صرفه جویی در زمان و هزینه کار را خواهیم داشت.عایق الاستومریک انعطاف پذیر بوده و دوام بالایی دارد ضخامت استانداردبرای عایق های رولی۶,۱۰,۱۳,۱۶,۱۹,۲۵,۳۲,۵۰ میلیمتر می باشد عایق الاستومریک رولی بصورت ساده و چسبدار موجود می باشد.
ویژگی های عایق الاستومری :
ضریب انتقال حرارت بسیار پایین مقاوم در مقابل آلودگی بیولوژیکی پایداری زیاد مقاوم در مقابل اوزون و ماوراء بنفش مقاوم در مقابل خوردگی نصب آسان به همراه خودبست بدون فیبر و بدون تولید ریزگرد و غبار انعطاف پذیر قابلیت چسبندگی و پذیرش رنگ بالا مقاوم در مقابل فشار و ضربه
از دیگر ویژگی های این عایق ها می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
مقاوم در مقابل خوردگی ضریب مقاومت بسیار بالا در برابر نفوذ بخار آب (7000 ≥ µ) بسیار سبک با وزن مخصوص 45 الی 65 کیلوگرم بر متر مکعب مقاوم در برابر خوردگی در شرایط بسیار بد آب و هوایی سازگار با محیط زیست، بدون انتشار گازهای CFC و HCFC ضریب انتقال حرارت بسیار پایین نصب و تعمیر آسان و سریع مقاومت بالا در برابر انتقال صدا در کانال های هوا و لوله ها مقاومت بالا در برابر ترکیبات آروماتیک و هیدروکربن ها مقاومت بالا در برابر روغنها، اسیدها و بازها بدون تولید ریزگرد و غبار انعطاف پذیر مقاوم در مقابل فشار و ضربه غیر سمی عدم امکان رشد قارچ ها و باکتری ها در آن
عایق الاستومری چیست ( از جنس EPDM ):
پلی اتیلن و پلی پروپیلن، پلیمرهایی هستند با دمای انتقال شیشه ای بسیار ناچیز و دارای ماهیت بلورینگی که به دلیل همین ماهیت، فاقد خواص لاستیکی بوده و به عنوان پلاستیک مورد استفاده قرار می گیرد. با کوپلیمر کردن اتیلن و برهم زدن نظم ساختمانی هر یک از هموپلیمرها می توان ویژگی بلورینگی را از پلیمر جدا و پلیمری با ویژگی لاستیکی پدید آورد. کوپلیمر تشکیل شده با این روش خاص، EPR نامیده می شود که دارای ماهیت کاملا اشباع شده بوده و به دلیل همین امر، از مقاومت جوی و حرارتی بالایی برخوردار است. اما این الاستومر به علت عدم وجود پیوند دوگانه در ساختار شیمیایی فاقد قابلیت پخت گوگردی بوده و فقط با سیستم پخت پراکسیدی پخت می شود. برای حل این مشکل، از منومر سومی یعنی منومر DN در واکنش با اتیلن و پروپیلن استفاده می گردد. به این ترتیب، ترپلیمری حاصل می گردد که حاوی پیوند دوگانه بوده و قابلیت پخت گوگردی پیدا می نماید که این ترپلیمر EPDM نامیده می شود. عایق الاستومری چسبدار یا عایق الاستومریک EPDM برای مناطق سردسیر و گرمسیر بسیار مناسب بوده، به گونه ای که زمان مند شدن، اکسید شوندگی و پیر شدن درجه ناشی از گرمای آن بسیار کم و ناچیز است و در برابر مواد شیمیایی آلی و غیر آلی مقاوم می باشد. همچنین مقاومت شیمیایی آن (عایق الاستومری) در برابر فرآورده هایی بر پایه غیر محلول نیز کم است.


فوم روکشدار آلومینیوم متالایز

فوم روکشدار آلومینیوم متالایز


پلی اتیلن یکی از ساده ترین ترکیبات پلیمری است که از سنتر (پلیمریزاسیون) گاز اتیلن به دست می آید. این ماده به دلیل دارا بودن دامنه مناسب از نظر تحمل دما، در ساخت فوم های عایق به کار می رود. محدوده دمای قابل تحمل برای فوم های پلی اتیلن بین ۳۵- درجه سانتیگراد تا ۹۰ درجه سانتیگراد می باشد. فوم روکش الومینیومی عمدتا به شکل فوم رول با رویه ای فلزی تولید می شود. جنس این فوم از پلاستیک است و در نتیجه قابلیت خم شدن یا تغییر شکل و همچنین برش دادن را دارا می باشد. فوم متالایز به عنوان یکی از زیر مجموعه های فوم های پلی اتیلن شناخته می شود. این فوم از لحاظ جنس، در واقع همان فوم پلی اتیلن معمولی اما با یک روکش نازک از جنس فلز آلومینیوم است. ضخامت کلی برای فوم متالایز متناسب با موارد استفاده آن تعیین می شود و می تواند از اندازه های حداقل ۱ میلیمتر تا حداکثر ۱۰ میلیمتر ( در نمونه های سفارشی امکان ساخت فوم با ضخامت بیشتر نیز وجود دارد. ) ساخته شود. این فوم در مقابل حرارت، ضربه، جریان الکتریسیته و رطوبت دارای مقاومت بسیار بالایی است. همچنین طول عمر فوم های متالایز، از فوم های معمولی پلی اتیلن بسیار بالاتر است.
فوم روکشدار آلومینیوم متالایز
حالت انعطاف پذیری و نرمی عایق پلی اتیلن ، یکی از مزیت های تاثیر گذار و حائز اهمیت در هنگام استفاده از این محصول به شمار می رود. متریال بکار رفته در بافت فوم عایق روکش دار آلومینیومی ، از مواد کاملا باکیفیت و مرغوب تهیه و ساخته می شود. به همین جهت، از استحکام و دوام بسیار بالایی برخوردار می باشد. در برابر سرما، گرما و عوامل محیطی مقاوم بوده و دچار فرسودگی و ساییدگی نمی گردد. وزن سبک و قابلیت حمل آسان، پای این محصول را به شاخه های مختلف صنایع باز کرده است. ضد آب بودن، یکی دیگر از مزیت های شاخص و مؤثر عایق پلی اتیلن به شمار می آید. این شاخصه به ویژه در محیط های نم دار و مرطوب می تواند به عنوان یک راهکار مناسب و مطلوب در نظر گرفته شود. چراکه در مقابل رطوبت از ضریب نفوذ ناپذیری بسیار مطلوبی بهره می برد. فوم پلی اتیلن با روکش آلومینیومی به علت مواد بکار رفته باکیفیت در بافت و همچنین روکش فلزی آن ، علاوه بر مقاومت آن در برابر اسیدهای رقیق، جوندگان و حشرات موذی را نیز دفع می نماید. انتخاب و خرید این محصول ضمن نصب آسان و راحت، سبب صرفه جویی در وقت و هزینه می گردد. مقاومت محصول در برابر نور خورشید و خوردگی را هم می توان به سایر مزیت های چشمگیر آن اضافه نمود. ضربه پذیری عایق در مقابل فشار نیز در وضعیتی مناسبی به سر می برد. عایق پلی اتیلن فاقد هرگونه مواد خطرناک، سمی و شیمیایی در تار و پود خود می باشد. قیمت مقرون به صرفه و مناسب این مدل عایق متالایز نیز از مزیت های حائز اهمیت آن محسوب می شود. با انتخاب این عایق مناسب و استاندارد، ضمن جلوگیری از اتلاف انرژی، از این منابع ارزشمند و گرانبها، برای استفاده نسل های آینده حفظ و حراست به عمل آوریم.

  مزیت های عایق فوم پلی اتیلن آلومینیوم دار:

مزیت های عایق فوم پلی اتیلن آلومینیوم دار: عایق گرما و سرما عایق ضد صوت و صدا عایق ضد رطوبتی کاربرد راحت و اقتصادی دارای انعطاف و ضربه پذیری بسیار بالا مقاومت شیمیایی و فیزیکی مناسب قدرت چسبندگی قوی به هر ماده ای دوام بالا به دلیل رویه آلومینیومی


چسب آلومینیومی 10 سانت

نوار چسب فویل آلومینیوم (نسوز)


نوار چسب فویل آلومینیوم در عرض ها و ضخامت های مختلف با تنوع در مقدار چسبندگی قابل سفارش می باشد. همچنین این نوار چسب ها قابلیت تولید به صورت قطعه و شیت را دارا می باشند. به این معنی که میتوانید با توجه به کارایی مورد نیاز برش به اندازه دلخواه خود را سفارش دهید. نوار چسب فویل آلومینیوم نوعی فویل آلومینیومی چسب می باشد. این محصول در مصارف متعددی از جمله صنعت ( کانال سازی و کانال کشی) مورد استفاده قرار می گیرد . نوار چسب فویل آلومینیوم کاربرد بسیاری در سطوحی که میبایست دمای معادل 150+ و 40- درجه را تحمل نمایند، ایفا نموده و عمدتا” برای قسمت های کناری هود اجاق گاز های صنعتی و خانگی ، ورودی و خروجی هوای سرد و گرم و خصوصا” مبدل های سرمایی و گرمایی استفاده می شود. این محصول نسبت به آتش ،ضربه برودتی، روغن و اسیدها مقاوم هستند و کاملا” غیر سمی بوده و هیچ گونه ریز گرد و غباری را وارد محل نمی کنند و به دلیل وجود چسب پشت این محصول ، نصب و استفاده از آن بسیار راحت و سریع می باشد. فویل چسبدار تولید شده توسط این شرکت بر پایه solvent bass پایه حلال با میکرون های مختلف (70 و 80 و 130 میکرون) متنوع در ضخامت و میزان چسبندگی قابل ارائه در سایزهای 10 میل الی 1200 میل می باشد.


برزنت کانال

برزنت کانال


جهت جلوگیری از انتقال هرگونه ارتعاش و لرزه دستگاههای مکنده و دمنده به داخلِ بدنه‌ی کانالهای هوا از محصولی به نام برزنت کانال استفاده می‌شود که مصارف متعددی دارد که از آن جمله صنعت ( کانال سازی و کانال کشی) مورد استفاده قرار می گیرد . برزنت کانال در واقع جلوی دستگاههایی مثل فنکویل، داکت اسپیلت، کولر، سانتریفیوژ و حتی هواکشهای بین کانالی استفاده گردد و مانع انتقال لرزش این دستگاهها به کانال هوا می‌شود. در دستگاههای دمنده با توجه به دمشِ هوا، برای نصب برزنت کانال عموماً خیلی مشکل خاصی وجود ندارد، اما در کاربرد برزنت کانال در دستگاههای مکنده، دقت در نصب برزنت کانال بسیار اهمیت خواهد داشت، چرا که همزمان با مکش، امکانِ تورفتگیِ برزنت کانال به سمت داخل و افت فشارِ مکش وجود دارد، به همین دلیل مجریِ نصب برزنت کانال باید هم به لحاظ نصب برزنت کانال، دقت کافی را به عمل آورد و هم به لحاظِ هوابندیِ برزنت کانال. فاصله بین دستگاهِ دمنده‌ یا مکنده تا ابتدای لاینِ کانال هوا در جمع شدن یا وارفتنِ برزنت کانال هوا موثر است.

برزنت کانال

برزنت کولری


بنابراین این فاصله، هم نباید بیش از حد زیاد و یا بیش از حد کم باشد. موضوع مهم دیگر که در کاربردِ برزنت کانال اهمیت دارد همتراز بودنِ سطوحِ متقابلِ دهانه‌ی دستگاههای مکنده‌یا دمنده با دهانه کانال هوا است، در صورت عدم رعایتِ این موضوع و اُریپ بودنِ حالتِ ایستاییِ برزنت کانال، در نهایت مجرای عبور هوا خودبخود مسدود می‌شود و این موضوع در دراز مدت باعث ایجاد صدمه به دستگاههای مکنده و دمنده و همچنین افت فشار دمش یا مکش نیز می‌شود. برزنت کانال با توجه به انعطافِ ویژه‌ای که دارد مانعِ انتقالِ ارتعاش صوت و دما به سیستم گرمایش و سرمایش می‌شود. ساختار برزنت کانال از تسمه‌های ورقیِ گالوانیزه که در وسطِ آنها برزنت مقاوم قرار دارد تشکیل یافته که با توجه به حالتِ پِرسی و قفلِ چندگانه‌ی تسمه‌های ورقی، امکانِ پاره‌یا جداشدنِ این ساختارِ یکپارچه به هیچ وجه وجود ندارد، ضمنا برزنت کانال باعث جداسازی و حفاظت شبکه‌ی تهویه مطبوع از فضای بیرونی می‌شود.برزنت کانال به سهولت در گوشه‌های چهارگوش ، گرد و حتی بیضوی قابل شکل گیری و نصب است. برزنت کانال در عرض های ۱۸ و ۲۴ و ۳۰ و ۳۶ و ۴۲ سانتیمتر تولید و عرضه می‌شود. برزنت کانال در کارتنهای ۲۸ متری عرضه می‌شود. به لحاظ رنگ، برزنت کانال در رنگهایی مثل آبی، خاکستری و مشکی بطورِ عمده تولید می‌شود.