کانال سازی و کانال کشی هواسازان تهران

انواع دریچه هوا


دریچه هوا وسیله ای است که مانع از پراکندگی هوا و افت فشار و هدایت آن به کمک دمپر ها و پره های چند کاره می شودباید خاطر نشان شد که دمپر دریچه علاوه بر تنظیم و هدایت هوا ،برای مسدود کردن هوای ورودی تاثیر گذار بوده .این فرایند (هدایت هوا) هم برای دریچه های رفت یا دمنده و هم برای دریچه های برگشت یا مکنده مورد استفاده قرار می گیرد. تمامی دریچه ها در هر دو نوع (آهنی - آلومینیومی )با رنگ استاتیک پودری رنگ شده و به وسیله ی قرار گرفتن در کوره حرارتی رنگ آن تثبیت و به صورت کامل جذب می شود.در این دریچه ها هوا به صورت خطی در داخل کانال عبور می نماید و به محیط پرتاب می شود. برای ساخت این نوع از دریچه ها لازم است تا از خطوط گریلی استفاده نمود. معمولا دریچه های فوق را از آلومینیوم می سازند و برای فریم آن عرضی بین 3 تا 5 سانتی متر در نظر می گیرند. دریچه های خطی در حال حاضر به صورت دمپردار و بدون دمپر در بازار وجود دارد. اگر بخواهید خروجی سیستم کولر خود را به چند انشعاب متصل نمایید لازم است تا از انواع دمپردار استفاده نمایید تا باد خروجی را بتوانید تنظیم کنید. در غیر این صورت انواع بدون دمپر مورد استفاده قرار می گیرد که هزینه کمتری نیز به همراه دارد.
دریچه دیواری کولر از نوع مشبک قادر است تا هوا به صورت تیز تری به محیط پرتاب شود. این نوع از دریچه ها دارای دو قسمت فرسم و شبکه داخلی هستند که فریم عرضی در حدود 3 تا 5 سانتی متر دارد و شبکه نیز در حدود 12 میلی متر می باشد. به کمک شبکه می توانید هوای در حال جریان را کنترل نمایید. دریچه های دیواری را اغلب از آلومینیوم می سازند تا عملکرد بهتری ارائه دهد. البته باید به این مورد نیز توجه داشت که ورقه های آلومینیوم را می توان در هر ابعادی در نظر گرفت به همین دلیل از لحاظ اندازه محدودیتی وجود ندارد. به صورت کلی دریچه های دیواری دارای ابعاد و انواع متفاوتی هستند از همین رو برای اینکه بتوانید بیشترین استفاده را از آنها ببرید، لازم است تا حتما کاربرد خود را مشخص کنید.
انواع مدل های دریچه :دریچه کولر آهنی و آلومینیومی -دریچه خطی - دریچه سقفی چهارگوش - دریچه سقفی گرد- دریچه خطی 90 درجه - دریچه خطی 15 درجه - دریچه پادری - دریچه سقفی چهارگوش کلاف پهن - دریچه خورشیدی (گردابی) -دریچه اسلات -دریچه مشبک لانه زنبوری چهارگوش - دریچه سقفی گرد تخت -دریچه سقفی چهار طرفه با دمپر - دریچه سقفی دوطرفه کنجی - دریچه تایلی چهار طرفه - دمپر کانال ولوور صداگیر - دریچه هوای تازه (باران گیر)-انواع مدل های دریچه برگشت یا مکنده- دریچه دسترسیو بازدید -دریچه زیردستگاهی فن کوئل -دریچه زیر دستگاهی داکت اسپیلت-دریچه فن کوئل گل سقفی (لولا دار مگنتی - وزنه ای) دمپر کانالی صنعتی - لوور هوارسان آکوستیک



کانال سازی برای چه مجموعه‌هایی پیشنهاد می‌شود؟

دریچه دیواری(آهنی - آلومینیومی)


دریچه کولر دیواری برای کولرهای گازی و آبی با یکدیگر متفاوت هستند. از همین رو قبل از خرید باید دقیقا مشخص نمایید که برای چه کاربردی نیاز به دریچه دارید. به صورت کلی این دریچه ها در یکی از دسته های زیر دسته بندی می شوند:
انواع دریچه های چوبی :
معمولا دریچه های مذکور از ورقه های MDF ساخته می شوند و بر روی آنها با CNC کار شده است تا ظاهر زیباتری داشته باشد. این دریچه ها بسیار کاربردی بوده و می توانند با توجه به نوع دکوراسیون طراحی شوند.
انواع دریچه های آلومینیومی :
یکی دیگر از انواع دریچه دیواری کولر، نوع آلومینیومی است. آلومینیوم به نسبت سایر فلزها دارای مقاومت کمتری می باشد از همین رو دریچه های فوق وزن ساختمان را به طور محسوسی افزایش نمی دهند. البته باید این مورد را نیز در نظر داشته باشید که دریچه های فوق در برابر رطوبت بسیار مقاوم هستند و عموما با گالوانیزه روکش شده اند تا استحکام آنها بالاتر رود.
انواع دریچه های گالوانیزه :
این نوع از دریچه های دیواری برای محیط هایی که میزان رطوبت در آنها بسیار کم است، مورد استفاده قرار می گیرند. )با رنگ استاتیک پودری رنگ شده و به وسیله ی قرار گرفتن در کوره حرارتی رنگ آن تثبیت و به صورت کامل جذب می شود.
انواع دریچه های پلاستیکی :
یکی از بهترین و البته جدیدترین انواع دریچه دیواری کولر، نوع پلاستیکی می باشد. برای محیط های مرطوب این گزینه بسیار کارآمد است و البته طول عمر بالایی نیز دارد. به نسبت سایر انواع دریچه ها، این مورد دارای قیمت کمتری است و کاربرد بیشتری نیز دارد.


دریچه سقفی گرد و چهارگوش

دریچه سقفی گرد و چهارگوش


عموما به دریچه هایی که به روی سقف به منظور انتقال هوا، از کانال به محیط نصب می شوند را دریچه های سقف می گویند. امروز این دریچه ها در اشکال مختلفی همچون چهارگوش، گرد، تایلی و… در بازار موجود می باشد.در صورتیکه سیستم کانال کشی ساختمان بگونه ای طراحی و اجرا شده باشد که کانالهایی که بصورت افقی در سقف وجود داشته باشد، دهانه این انشعاب ها از طریق سقف کاذب خارج می شوند و یک دریچه های سقفی از نوع چهار طرفه (چهارگوش)، گرد، تایلی، سه طرفه، مشبک و یا خورشیدی به منظور انتقال هوای بهتر، در آن ناحیه تعبیه می شود.
انواع دریچه سقفی :دریچه سقفی چهارگوش (چهار طرفه)از رایج ترین دریچه های سقفی، دریچه های چهار طرفه می باشد که میتوان از آن علاوه بر ایجاد تهویه مطبوع، به منظور سرمایش و هم گرمایش استفاده کرد. ساختار این دریچه ها بگونه ای می باشد و که تعدیل هوا از تمام جهات آن امکان پذیر می باشد و این دریچه می توان به عنوان دمش و مکش نیز استفاده کرد. اگر از این دریچه سقفی چهار طرفه به عنوان مکش استفاده شود، دیگر نیازی به دمپر ندارد. این نوع دریچه سقفی را می توان بطور مستقیم بر روی سقف پیچ کرد و هم می توان بر محل حفره تایل‌های سقف کاذب جانمایی و نصب کرد. این دریچه ها باید بوسیله یک باکس رابط یا طوقه ای به لاین اصلی هوا متصل شود. از دریچه های سقفی چهارطرفه معمولا برای مکان هایی استفاده می شود که حجم قابل توجهی از هوا با صدا و افت فشار متوسط مورد نیاز باشد. در ساختمان های تجاری و اداری، هتل، بیمارستان مدارس و دانشگاه های نو ساز با ارتفاع سقف کمتر از 5 متر از دریچه های سقفی چهار طرفه استفاده می شود.
دریچه سقفی گرد: دریچه سقفی گرد برجسته ، دریچه گرد سقفی تخت، دریچه گرد سقفی کروی، دریچه سقفی گرد لبه تخت بازشو، دریچه گرد مشبک (لانه زنبوری)، دریچه خورشیدی سقفی و جت نازل همگی از انواع دریچه های سقفی گرد می باشند. در پشت دریچه های گرد برجسته و تخت، دمپر هایی تعبیه شد که میزان دبی دلخواه هوا تنظیم و کنترل کرد.


کانال گرد یا اسپیرال شرکت هواسازان تهران

دریچه زیردستگاهی و دریچه بازدید


دریچه زیردستگاهی و دریچه بازدید برای دسترسی آسان و سرویس دستگاه ها ایجاد میگردد دریچه دسترسی به رایزر لوله کشی ، دستگاه های فن کویل و داکت اسپلیت با امکان تعبیه دریچه برگشت هوا،یکی از کوچکترین بخش از سیستم تهویه را فن کویل ها شکل داده اند که مهندسان طراحی این تجهیزات برای تعمیر و نگهداری از فن کویل ها، دریچه هایی را تعبیه و طراحی کرده اند که بتوانند به کمک این دریچه ها دسترسی بسیار راحت تری را به فن کویل مورد نظر خود داشته باشند. امروزه شما می توانید سایز ها و ابعاد بسیار متنوعی از این دریچه ها را در بازار مورد مشاهده قرار دهید. شرکت هواسازان تهران نیز سعی بر آن دارد تا بهترین و باکیفیت ترین انواع دریچه فن کویل را برای مشتریان خود عرضه نموده و از این طریق به یکی از موفق ترین و مشهورترین شرکت ها در زمینه عرضه و فروش دریچه های مذکور به شمار آید.

ویژگی های اصلی دریچه زیر فن کویل
یکی از مهمترین دلایلی که سبب شده است تا امروزه بسیاری از افراد به دنبال راهنمای خرید و استفاده از دریچه فن کویل باشند، ویژگی های این محصولات می باشد. از مهمترین و اصلی ترین ویژگی های مربوط به دریچه های فن کویل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مناسب برای استفاده در فن کویل های ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری داشتن طرح زیبا و ایجاد نظم در قسمت های مختلف ساختمان امکان تعمیر و نگهداری فن کویل ها به کمک دریچه های مذکور قابلیت باز و بسته کردن دریچه ها داشتن تنوع بسیار بالا از لحاظ ابعاد امکان نصب توری در دریچه ها داشتن قیمت بسیار مناسب

دریچه های فن کویل

انواع دریچه های فن کویل دریچه فن کویل یکی از قطعات اصلی تشکیل دهنده سیستم تهویه هوای مطبوع می باشد که شما می توانید با توجه به محل نصب این تجهیزات، یکی از مناسب ترین و ایده آل ترین آن را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهید. همچنین در نظر داشته باشید که این تجهیزات ممکن است بر روی سقف، دیوار یا کف زمین نصب شوند، بنابراین توصیه می شود که با تنوع و انواع این تجهیزات آشنایی کافی را داشته باشید تا بتوانید بهترین و مناسب ترین آن را تهیه و آن را مورد استفاده قرار دهید. شما می توانید جامع ترین تنوع مربوط به این محصولات را به راحتی از همین وب سایت پیش روی خود مورد بررسی قرار دهید. از پرفروش ترین انواع دریچه های فن کویل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
دریچه های فن کویل خطی کله قندی
دریچه های فن کویل مشبک
دریچه های فن کویل خطی یک و دو طرفه
دریچه های فن کویل ساده با گریل 18 و 9 سانتی متری
دریچه های فن کویل طرح اسلوت
دریچه های فن کویل گل سقفی
دریچه های فن کویل پره Z
دریچه های فن کویل ترکیبی
دریچه های فن کویل چوبی
دریچه های فن کویل استیل
دریچه های فن کویل پی وی سی
دریچه های فن کویل پلاستیکی
دریچه های فن کویل مگنتی
دریچه های فن کویل لولایی
هر یک از انواع دریچه های فن کویل، دارای یک سری از مهمترین و اصلی ترین ویژگی ها و مشخصات می باشد که خریداران می توانند با نظر گرفتن نوع سیستم تهویه هوای خود و محلی که قصد نصب این محصولات را دارند، بهترین و ایده آل ترین انواع دریچه ها را تهیه و خریداری کنند. شما می توانید برای بررسی هر یک از این محصولات، از وب سایت اینترنتی پیش روی خود اقدام کنید.

دریچه چوبی

دریچه های چوبی


دریچه ها کاربردهای فراوانی دارند و از این رو انواع مختلفی از آن ها وجود دارد. دریچه چوبی یکی از دریچه های نوین و بسیار مناسب برای به کار گیری در مکان هایی است که دکوراسیون چوبی دارند. دریچه چوبی می تواند دریچه های زیادی را پوشش دهد و در انواع مختلف آن ها به کار رود. دریچه چوبی انتخابی شیک و زیبا برای ایجاد محیطی لوکس است. معمولا جنس این دریچه ها از ام دی اف های درجه یک است و می توانند توسط رنگ هایی از جمله pvc های ضد آب، وکیوم ها و پلی اورتان ها پوشیده شوند؛ این امر سبب گوناگونی و تنوع این محصول شده است. دریچه کولر، دریچه خطی، دریچه های بازدید، دریچه های سقفی و... می توانند شامل دریچه چوبی باشند.

از دلایلی که باعث شده اند امروزه استفاده از دریچه کانال کولر چوبی زیاد شود، می توان به مواردی همچون زیبایی و فضای لوکس و چشم نوازی که خلق می کند اشاره کرد. اگر دکوراسیون داخلی شما در طرح و رنگ چوبی باشد، انتخاب این دریچه کولر به طور بسیار ویژه به شما پیشنهاد می شود. جریان هوا به نحوی است که هوای خنک پایین می آید و هوای گرم تر بالاتر می ماند، به همین دلیل انتخاب دریچه کولر چوبی برای کمک به ایجاد جریان مناسب هوا به خصوص در آب و هوای شرجی و گرم بسیار کاربردی است.


دمپر بین کانالی

دمپر بین کانالی


هر یک از لوازم موجود در شبکه تهویه هوا از خصوصیت، ویژگی و کارایی خاصی برخوردار بوده و دمپر بین کانالی نیز از جمله محصولات بدون جایگزین در این صنعت است. نحوه کارکرد دمپر کانال هوا در سیستم هوارسانی به مانند شیر آب در سیستم لوله‌کشی بوده و امکان قطع، وصل و همچنین شدت ورودی یا خروجی را تعیین کرد. پیشرفت فناوری و استفاده از دانش روز موجب تغییراتی در نحوه ساخت و به‌کارگیری متریال‌های جدید در تولید با کیفیت دمپر هوا شده است. امکان استفاده در دو حالت با اهرم دستی یا با موتور مکانیکی نیز از جمله تغییرات موجود در این تنظیم‌کننده شدت جریان هوا است. طی این مقاله به دنبال آشنایی هر چه بیشتر با دمپر بین کانالی خواهیم بود. در صورتی که به دنبال خرید انواع دمپر کانال هوا هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. با کسب اطلاعات لازم امکان انتخاب و خرید بهترین دمپر هوا برای کانال ساختمان خود را خواهید داشت.
جریان هوا در درون شبکه هوارسانی در گردش بوده و برای تنظیم شدت پخش هوا در محیط داخلی نیازمند ابزاری خاص خواهید بود. دمپر بین کانال با قرار گرفتن در محل مناسب خود که به طور معمول پشت دریچه هوا بوده نقش مهمی در کنترل میزان هوای ورودی و خروجی ایفا خواهد نمود. تنوع مدل ساخته شده از دمپر هوا موجب به‌کارگیری آن در سیستم‌های دمنده، مکنده، تهویه، سرمایش و گرمایش هوای فضای داخل ساختمان شده است. امکان استفاده از این محصول در شبکه تهویه هوای ساختمان مسکونی، تجاری، صنعتی، کارگاهی و اداری نیز وجود دارد. هر یک از انواع دمپر هوای تولید شده در ابعاد، سایز، متریال ساخت و نوع اهرم دستی یا اتوماتیک ساخته خواهند شد. به طور مثال ساختمان‌های که از یک سیستم سرمایش یا گرمایش مثل فن کویل یا چیلر استفاده نمایند، امکان تنظیم میزان حرارت و دمای هر اتاق وجود نداشته و دمای محیط برای تمام اشخاص مناسب نخواهد بود. از این رو با نصب دمپرهای بین کانالی امکان کنترل میزان هوای ورودی و خروجی به وجود آمده و تا حد زیادی قادر به تنظیم میزان حرارت دلخواه فضای داخلی اتاق میسر خواهد شد
انواع دمپر بین کانالی
اصلی‌ترین حالت دمپر کانال هوا در دو حالت: دستی و برقی یا اتوماتیک است. همچنین دمپرهای هوا در دسته‌های مختلفی تقسیم‌بندی شده و در ادامه به تفکیک هر کدام از آن‌ها را مرور خواهیم کرد.
دمپر بین کانالی دستی
این نوع از دمپرهای هوا بر روی کانال اصلی سیستم تهویه یا بخش فرعی در اتاق‌ها قابل نصب است. همچنین شیوه قطع، وصل و کنترل جریان هوا با استفاده از اهرم خاصی که در فضای بیرونی قرار دارد انجام خواهد شد. استفاده از این نوع دمپر در ساختمان با کاربری مسکونی، اداری و صنعتی مرسوم بوده و از کارایی مناسبی برای تنظیم میزان حرارت فضای داخلی برخوردار است.
دمپر کانال هوا برقی اتوماتیک
در ساختمان‌های بزرگ اداری، تجاری، مسکونی و صنعتی جهت پخش یک‌دست و مطبوع هوا نیازمند استفاده از فناوری روز دنیا خواهید بود. از این رو با نصب دمپر بین کانالی موتوری بر روی شبکه اصلی و قسمت فرعی سیستم هوارسانی ساختمان بر اساس تنظیم دمای دلخواه شاهد کنترل همیشگی میزان حرارت هوا باشید. از نیروی موتور الکترونیکی برای باز شدن، بستن و یا حالت نیمه باز دهانه داخلی دمپر هوا برقی بر اساس تنظیم انجام شده استفاده خواهد شد.
دمپر های فیوز دار
دمپر های فیوزدار حساس به حرارت و دود که در مواقع اضطراری عمل میکند و از گسترش آتش جلوگیری می کند
دمپرهای شاطری
این نوع دمپر ها با نام بادی هم معروف بوده که با کار کردن فن دمپرها خود به خود باز می شوند و هنگام خاموش شدن فن بسته می شوند